miercuri, 25 mai 2016

Iubește-l

Iubește-l, dacă te-ai hotărât să-l iubești. Iubește-l cu totul, fără jumătăți de măsură, din creștetul capului până în vârful unghiilor de la picioare. Iubește-l când e hotărât și puternic, dar și când simte nevoia să fie copil în brațele tale, să se facă mic, să fie mângâiat, alintat și în siguranță. Da, în siguranță lângă tine, pentru că și el are nevoie de cineva căreia să-i pese dacă e obosit, dacă are griji, dacă nu mai poate.

Iubește-l necondiționat, chiar dacă asta înseamnă să fii vulnerabilă. Știu, ți-e teamă, e riscant, poate te va minți, poate te va înșela, poate va pleca la un moment dat și îți va sfâșia inima în două. Nu contează. Acum meriți să iubești și să fii iubită fără să ții seama de nimic.

Nu pune pe el povara tuturor grijilor tale, nu e corect s-o faci, așa cum nici el n-ar trebui să-și verse asupra ta toate problemele. Nu te lăsa în voia nervilor și nu-i reproșa orice nimic, numai pentru că simți că ai asupra lui puterea unei relații asumate. Nu-i da nici lui voie să se supere din orice și, mai ales, nu lăsa tăcerea să pătrundă între voi. O să vă obișnuiți așa și o să ajungeți să nu vă mai vorbiți cu adevărat niciodată. Încearcă să păstrezi echilibrul relației, e mai important ca orice altceva. Când unul e jos, celălalt trebuie să vină de sus și să-l ridice și tot așa. Dacă relația se dezechilibrează și numai unul dintre parteneri conduce tot timpul, cu siguranță va veni clipa în care va apărea disprețul față de neputința celui care e mereu dominat. Iubește-i defectele la fel de mult ca și calitățile, nici tu nu ești perfectă, dar speri ca el să te iubească întreagă.

Iubește-l fizic fără limite.  În pat nu contează decât foarte la început frumusețea fizică. La orizontală, atunci când există iubire, imperfecțiunile devin invizibile, te contopești cu celălalt fără să mai conteze nimic altceva, pentru că știi că ai lângă tine cel mai frumos om din lume. Iar tu, lângă el, ești cea mai minunată femeie care există pe Pământ. Lasă-l să aprindă lumina, înseamnă că te iubește atât de mult încât vrea neapărat să vadă fiecare centimetru pătrat din tine, nimic să nu-i rămână ascuns în dragostea lui. Nu-ți fie rușine, rușinea nu poate exista între doi oameni care se iubesc cu adevărat. Important e ca în pat să fii și cal, și călăreț, pe rând (și nu mă refer aici la o anumită poziție). Sexul e un joc al echilibrului, care poate fi dus până la perfecțiune, perfecțiunea fericirii în doi. Trebuie să te preocupe la fel de mult propria plăcere, ca și plăcerea lui. Dacă ești prea egoistă sau prea altruistă în pat, la un moment dat cineva va suferi. 

Chiar dacă pare o banalitate, e adevărat că e o mare deosebire între a face sex și a face dragoste. Nu există comuniune mai puternică între doi oameni decât cea fizică, atunci când e dublată de iubire. Femeile care le refuză bărbaților anumite lucruri în pat, înseamnă că nu îi iubesc suficient. PUNCT (la fel și în cazul bărbaților). De aia trebuie să nu te mulțumești până nu îți găsești partenerul care să te satisfacă, care să ghicească ce vrei, ce-ți place, ce ai nevoie, să simți tu că ți-a intrat cineva în cap și-ți citește gândurile. Numai atunci vei fi fericită cu-adevărat. Dacă te minți și-ți spui că te vei putea mulțumi cu mai puțin, vei regreta amarnic, pentru că, fără îndoială, fie vei căuta în altă parte ceea ce nu primești acasă, fie frustrarea îți va ucide până la urmă iubirea, chiar fără să vrei. La fel, dacă-ți cere mai mult decât poți da, refuză și pleacă. Nu te vei putea preface la nesfârșit că ai ceva care îți lipsește, dar de care el are nevoie.

Orice-ar fi, nu-l refuza când vrea să facă dragoste cu tine, în afară de cazul în care ești cu adevărat bolnavă sau îngrozitor de obosită. Într-adevăr, nu există mai mare compliment decât dorința fizică între doi oameni. Cum să n-ai chef de cel mai frumos lucru care se poate întâmpla între doi iubiți? Nu profita de faptul că ești dorită și că ai puterea să refuzi. Când ești refuzat fizic, ești anulat de celălalt în centrul tău de ființă sexuală, ți se spune de fapt că ești neatrăgător tocmai de către unica persoană din lume care ar trebui să te iubească necondiționat. Iar când refuzul e evident nejustificat sau se repetă la nesfârșit, nu-ți rămâne decât să-ți omori iubirea și să trăiești ca om doar, nu ca femeie sau bărbat, că altfel n-ai putea suporta suferința de a fi neiubit. 

Oricâte fantezii fizice ți-ar împlini o anumită persoană, oricât de intensă ar fi pasiunea între voi, dacă nu râdeți când faceți dragoste, înseamnă că nu ți-ai găsit încă perechea... Iubește-l și râzi, vei fi fericită!


Un comentariu: